Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Nové pivo a nová pizza v Humennom: 5 dôvodov, prečo sa oplatí zavítať do nového podniku!

Novú prevádzku v Komplexe Hviezda otvorili tretieho júla a za pár týždňov si stihla nájsť už mnohých priaznivcov. I tak sa dá považovať na humenskej scéne stále za novinku. Ďalšiu novinku v našom meste práve pritiahla so sebou. So zľavovým serverom môžete novú pizzu teraz ochutnať za výraznú zľavu.

Ilustračný obrázok k článku Nové pivo a nová pizza v Humennom: 5 dôvodov, prečo sa oplatí zavítať do nového podniku!
Zdroj: Dnes24.sk

Dvere novej pivárne v Humennom, ktorú nájdete v Komplexe Hviezda, boli prvýkrát otvorené v piatok 3. júla 2015. Podnik Predná Hora prišiel s ponukou nielen rovnomenných pivných špeciálov, ale aj s rôznymi druhmi kávy a čajov, pizze, nanukov, medových zákuskov a obedového menu. I keď si stihol získať už viacerých pravidelných návštevníkov, pre mnohých je novinkou. Pozrite si v takom prípade 5 dôvodov, prečo sa oplatí do novej humenskej pivárne zavítať.

Prvý: Špeciálne pivo

Privátny pivný špeciál Predná Hora nie je v Humennom úplnou novinkou. Dorazil sem koncom minulého roka, teraz mu však už právom patrí aj rovnomenná piváreň. Stoja za nim majitelia známeho rekreačného areálu Predná Hora a ich vášeň v kvalitných pivách.

Pivo Predná Hora je remeselné pivo vyrábané v remeselnom pivovare. Je vyrábané len z vody, jačmenného sladu a chmeľu a vyznačuje sa dokonalým vyvážením horkosti a jemnosti zároveň. V ponuke je 10° a 12° svetlé pivo, 11° tmavé pivo a pre šoférov aj nealkoholické. Špecialitou je rezané pivo.

Druhý: Jedinečné produkty

Do novej pivárničky môžete zájsť okrem pivného špeciálu i na ďalšie súvisiace a výnimočné produkty. Čo poviete na domáce pivné limonády s príchuťou zázvoru či citrónu alebo výnimočnú Pivovicu Predná Hora 45% pálenú z vyššie spomínaného piva?

Tretí: Obedové menu len za 2,90 eur

Obedové menu v novej pivárni na vás čaká za 2,90 eur. Okrem toho tam môžete zájsť na pizzu alebo iné špeciálne pochúťky ako gazdovské denko, syrové denko, nakladaný hermelín, utopence, rôzne šaláty, pomazánky… Ako z podniku prezradili, čoskoro do ponuky pribudnú i špeciálne vyprážané syry a hranolčeky.

Štvrtý: Terasa i v jari a jeseni

Terasy sú samozrejmou súčasťou horúcich letných dní väčšiny prevádzok podnikov rôzneho charakteru. V Pivárni Predná Hora je možné posedieť si na čerstvom vzduchu na terase i v jari či v jeseni.

Piaty: Súťaže a zľavy!

Ak budete sledovať facebookovú stránku Pivárne Predná Hora, neunikne vám žiadna súťaž, poväčšine v hlavnej úlohe s hlavnou cenou, ako inak, atraktívnym pobytom v rekreačnom areáli Predná Hora. Najbližšia súťaž by mala odštartovať už 1. októbra.

Už teraz však odštartovali na serveri www.zlavomat.sk akcie na produkty v tomto novom humenskom podniku. Zakúpiť si môžete zľavové kupóny na chutnú pizzu podľa vlastného výberu len za 1,99 eur (zľava 49%!) a tiež na pizzu spolu s dvomi jedinečnými domácimi pivnými limonádami len za 4,99 eur. Kliknite SEM a ochutnajte novú pizzu teraz len za necelé dve eurá… ;-)

(PR)

Piváreň Predná Hora v Humennom. Nový podnik láka i príjemným prostredím
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM