Rôzne

Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Humennom

Nechajte sa inšpirovať na oddych počas tohto víkendu. Tu je výber podujatí, ktoré sú počas neho v pláne Humennom a ktoré odporúčame zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Míľa pre mamu

Na Hubkovej bude v sobotu od 15:00 hod. rušno. Naplánované je podujatie venované mamám a ich deťom s názvom Míľa pre mamu. Organizátori avizujú rodinné popoludnie plné hier a zábavy. Čítajte viac.

Cestovateľský večer

V sobotu večer sa v Adel Cafe uskutoční ďalší z cestovateľských večerov. Mladý pár Barbara a David sa rozhodol zanechať svoje sľubné kariéry doktorky a informatika, aby si splnil svoj veľký sen. V októbri 2016 nasadli do lietadla smer Japonsko a domov sa vrátili v decembri 2017 z Antarktídy… O svoje zážitky z ciest aj s fotkami a videami sa podelia od 19:30 hod.

Živá Voda

V Nostalgia Music Pube sa taktiež v sobotu od 20:00 hod. koná koncert skupiny Živá Voda. Zoskupenie vystupuje v zložení Paľo Horváth (ex Tublatanka, Magma), Igor „Teo“ Skovay (ex Tublatanka, Demikat, Fermata, P. Hammel – Prúdy) a Peter „Peci“ Uherčík (ex Demikat, Magma, Robo Grigorov – Midi).

Polnočná láska

A na záver jeden kinový tip. Romantickú snímku Polnočná láska dáva Kino Fajn v nedeľu o 19:30 hod. Popis: Film rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM