Rôzne

Na vianočné trhy v Humennom sa môžeme tešiť aj tento rok: Prinášame o nich prvé info

Na obľúbené vianočné trhy sa v našom meste môžeme tešiť aj tento rok. A my vám teraz o nich prinášame už prvé info.

Ilustračný obrázok k článku Na vianočné trhy v Humennom sa môžeme tešiť aj tento rok: Prinášame o nich prvé info
Zdroj: Dnes24.sk

Už onedlho si budete môcť vychutnať rôzne dobroty, program aj lákavú jarmočnú atmosféru. Prinášame vám prvé informácie o tohtoročných Humenských vianočných trhoch.

23. Humenské vianočné trhy

Atmosféra tohto lákavého podujatia pravidelne dokáže vytiahnuť do ulíc množstvo ľudí. Humenčania si už teraz môžu značiť do kalendára termín konania tejto obľúbenej akcie.

Vianočné trhy v našom meste budú v dňoch 6. 12. 2018 – 7. 12. 2018 (štvrtok, piatok). Ak by ste nevedeli, v metropole Horného Zemplína to budú už 23. Humenské vianočné trhy.

Nákupy aj program

Vianočné trhy sa tešia veľkej obľube z dôvodu ich konania v predvianočnom období. Aj v tomto roku budú trvať tradične dva dni. Návštevníci môžu počas nich nakúpiť aj sa zabaviť.

K dispozícii budú na tradičných miestach stánky s občerstvením (prvá časť ulice Gorkého od námestia, 8:00 – 21:00 hod.) aj predajné stánky s rôznym sortimentom predaja a remeslá (Námestie slobody – pešia zóna, 8:00 – 18:00 hod.).

O programe vás budeme informovať neskôr. V dňoch konania Humenských vianočných trhov budú mestské parkoviská pre účastníkov a návštevníkov jarmoku poskytnuté zdarma.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM