Rôzne

Ktoré zvábia vás? Humenčania, takéto pekné akcie nás v týchto dňoch čakajú

Necháte sa nimi zvábiť? Pozrite si výber našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa tento týždeň uskutočnia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré zvábia vás? Humenčania, takéto pekné akcie nás v týchto dňoch čakajú
Zdroj: Dnes24.sk

Súboj pohlaví

V stredu o 19:30 hod. a v nedeľu o 17:30 hod. premieta Kino Fajn snímku Súboj pohlaví. Tu je popis: Existujú na svete rozdielnejšie bytosti ako je muž a žena? Oscarová Emma Stone ako silná žena a feministka a Steve Carell čoby sexistický šovinista. Film vznikol na motívy skutočného tenisového zápasu, ktorý sa svojho času stal celosvetovou senzáciou a jedným z najsledovanejších televíznych prenosov všetkých čias. Do histórie vošiel ako Súboj pohlaví.

Katka Koščová a Daniel Špiner

V piatok so začiatkom o 19:00 hod. sa v Adel cafe koná šansónovo-jazzový koncert, pričom vychutnať si budete môcť prísť umenie Katky Koščovej a Daniela Špinera.

.STEPASIDE. a ďalší

V Nostalgia Music Pube je na piatok naplánovaný trojkoncert, ktorý odštartuje o 20:30 hod. Humenská kapela .STEPASIDE. sa po prvýkrát v tomto kalendárnom roku predstaví na domácej pôde a to v spoločnosti dlhoročných parťákov RETFISH a zaujímavej folk punkovej kapely CASCABEL.

DJ Milan Lieskovský

Túto piatkovú noc oslávi humenský Arena Night Club svoje ďalšie narodeniny a zábavu príde rozprúdiť známy slovenský DJ Milan Lieskovský. Okrem neho nebude chýbať ani Folly.

Vodácke preteky

V nedeľu je na programe 5. jarný splav Laborca, ktorého súčasťou sú aj vodácke preteky na trase Humenné – Strážske. Ak sa nechcete zúčastniť aktívne, ale radi by ste to videli na vlastné oči, vedzte že štartovať sa bude o 13:00 hod. za humenským zimným štadiónom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM