Rôzne

Kapela Humenčana zverejnila nový video singel: Presakuje tajomnou atmosférou

Humenčan Dominik Kitko je lídrom kapely Says, ktorá týchto dňoch zverejnila nový videoklip. Pre Dominika je skladba významovo dôležitá...

Ilustračný obrázok k článku Kapela Humenčana zverejnila nový video singel: Presakuje tajomnou atmosférou
Zdroj: Barbora Vaculová

Kapela Says dokončila práce na debutovom albume Recollection, ktorého príchod avizujú pilotným singlom Peak. K úvodnému počinu natočili počas dvoch víkendov videoklip v budove pyramídy Slovenského rozhlasu.

„Pieseň Peak je paradoxne najmladšou skladbou z albumu – vznikla iba pár dní pred nahrávaním v LVGNC Studios. Je to pre mňa významovo dôležitá skladba a tak sme vizuál klipu vyberali veľmi citlivo. Stvárňuje človeka, ktorý uviazol v príbehu z minulosti a aj napriek hlasom zo svojho okolia sa nevie vymaniť spod istej ilúzie a navrátiť tak svoj svet do pôvodného stavu. Priestory obrátenej pyramídy nám ponúkli dokonalé prostredie, ktoré ešte zvýraznilo posolstvo skladby,“ uviedol líder kapely a humenský rodák Dominik Kitko.

Doplnil, že videoklip presakuje tajomnou atmosférou o čo sa zaslúžila aj Ria Valovičová, ktorá v ňom stvárňuje postavu mysterióznej ženy.

Album kapela predstaví v apríli tohto roka a v rámci toho plánuje turné po kluboch v Čechách a na Slovensku.

Redakciu informoval manažér Edo Kopček.

Pozrite si zatiaľ ako ochutnávku spomínaný videoklip.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM