Rôzne

Je dobré o nich vedieť: 5 akcií, ktoré radíme tento týždeň zažiť v Humennom a okolí

Je dobré o nich vedieť. Vybrali sme pre vás 5 podujatí, ktoré počas tohto týždňa radíme navštíviť v našom meste a jeho kolí. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Je dobré o nich vedieť: 5 akcií, ktoré radíme tento týždeň zažiť v Humennom a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok a nedeľa: Som sexy

Tradične súčasťou týchto tipov je aj jeden kinový tip. Kino Fajn v Humennom premieta vo štvrtok o 19:30 hod. a aj v nedeľu v rovnakom čase americkú komédiu Som sexy. Popis: Renee je obyčajná žena s ľahkou kolísavou nadváhou a s ťažko kolísavým sebavedomím. Má kamošky, má prácu, občas i priateľa, občas i na dlhšiu dobu, ale keď sa pozrie do zrkadla, vidí iba to najhoršie. Poznáte to asi tiež. Pri jednej z jázd vo fitku, kde na rotopede márne stíha nižšiu váhu, spadne a udrie sa do hlavy. Pre istotu hneď dvakrát. Keď sa preberie, zistí, že kúzla a spravodlivosť predsa len existujú. Stala sa z nej totiž neodolateľná krásavica, zrazu vyzerá ako božská supermodelka. Celý život sa od základu zmení. Má to však jeden háčik. V skutočnosti sa nič nezmenilo, špičky sú presne tam, kde boli, a ona je jediná, kto sa ako luxusná kosť vidí.

Piatok a sobota: Kamenické dni

Už tento piatok a sobotu sa v Kamenici nad Cirochou, konkrétne na letisku, uskutočnia Kamenické dni, ktoré návštevníkom ponúknu atraktívny program. Tešiť sa okrem iného môžete na Kollárovcov, Gladiator, Drišľak a iné lákadlá tohto podujatia. Kompletný program nájdete tu.

Piatok: Kali a Peter Pann

Do humenského Arena Night Clubu prídu na koniec školského roka rozprúdiť zábavu Kali a Peter Pann a okrem koncertu budú pripravené aj špeciálne sútaže, pričom najzaujímavejšia cena bude stretnutie s Kalim a strávenie celého večera a koncertu zo zákulisia a z backstagu… Začiatok o 21:00 hod.

Sobota: Slovak accordion

V Mestskej športovej hale v Humennom sa predstaví unikátny orchester Slovak accordion s koncertom Jazz a rock v podaní akordeónov. V tejto podobe si budete môcť vychutnať hity Mariky Gombitovej, Petra Lipu, skupiny Elán, Eagles, Metallica, Queen, Modus… Začiatok podujatia je naplánovaný na 19:00 hod.

Nedeľa: Kultúrne leto

V nedeľu popoludní napíše pri Fontáne lásky v Humennom svoj ďalší diel Kultúrne leto 2018. Najprv od 17:30 hod. bude na programe predstavenie Martinko Klingáč v podaní Divadla Portál a od 18:15 hod. sa predstavia Podvihorlatské žienky z Kamienky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM