Rôzne

Humenská primátorka po stretnutí s občanmi: TOTO urobíme s ihriskami na Ulici osloboditeľov

Ihriská na Ulici osloboditeľov v Humennom chátrajú už niekoľko rokov. Včera sa stali témou stretnutia vedenia mesta s obyvateľmi.

Ilustračný obrázok k článku Humenská primátorka po stretnutí s občanmi: TOTO urobíme s ihriskami na Ulici osloboditeľov
8
Galéria

V pondelok prebehlo stretnutie zástupcov radnice s občanmi pri ihriskách na Ulici osloboditeľov v Humennom. Témou bolo práve toto chátrajúce športovisko, ktoré má od roku 2016 v správe opäť samotné mesto.

„Chceli sme poznať názory občanov na úpravu tohto areálu, keďže sme mali už aj návrhy od bytových spoločenstiev na výstavbu parkovísk. Aktivisti chceli ponechať antukové ihriská,“ uviedla na sociálnej sieti humenská primátorka Jana Vaľová.

A prezradila aj to, k akej dohode podľa nej došlo. „Vpredu sa urobia parkovacie plochy, ktoré môžu trochu zasiahnuť do ihriska, uvidíme ako to projektant navrhne. Následne sa toto ihrisko rozdelí na multifunkčné ihrisko a na detské ihrisko,“ uviedla vo facebookovom videu Vaľová s tým, že na parkovacie plochy sa využijú aj mestské pozemky vedľa športoviska.

Teraz sa podľa jej slov dostane k slovu projektant a samotná realizácia by podľa Vaľovej mohla byť ukončená v mesiacoch september, október.

FOTO: V takomto stave sa aktuálne nachádza športovisko na Ulici osloboditeľov
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM