Rôzne

Dokážu zlákať aj vás? Naše tipy na sobotu a nedeľu v Humennom

Jeden klik a možno sa necháte zlákať aj vy. Naša redakcia vybrala niekoľko tipov na sobotné a nedeľné podujatia, ktoré sa budú konať v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Dokážu zlákať aj vás? Naše tipy na sobotu a nedeľu v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Čitateľský maratón

Zaujímavé podujatie sa uskutoční v sobotu v Creative Yoga Studio na námestí (v centrume). Pôjde vôbec o prvý čitateľský maratón v našom meste. Začína o 9:00 a končí sa o 21:00 hod. V tomto čase si môžete doniesť knižku a nerušene čítať v jedinečnej atmosfére. Maratón bude uzavretý tradičným literárnym večerom, nebude chýbať beseda s autorkou kníh pre deti a mládež Markou Staviarskou (o 18:00 hod.), kvíz o super knižné ceny či zopár interaktívnych literárnych hier.

Hokejové finále

MHK Humenné postúpilo do finále play-off druhej hokejovej ligy, kde sa stretne s Martinom. A prvé dva finálové duely sa uskutočnia už práve tento víkend na humenskom zimnom štadióne. Úvodné buly sú na programe v sobotu aj v nedeľu o 17:30 hod.

Backstage

V Kine Fajn dávajú v nedeľu o 19:30 hod. novú tanečno-hudobnú snímku z domácej produkcie s názvom Backstage. Popis: Ži svoj život…v to verí a podľa toho žije mladý zaľúbený pár spod Tatier plný ideálov a snov, Mary a Buddy. Spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej tanečnej budúcnosti a bohatstve. Najviac húževnatý je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku… a práve vtedy na scénu prichádza citlivý Hugo, u ktorého hľadá útechu a pochopenie Mary…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM