Veronika Hunyadiová Rôzne

Čo najviac zaujalo Humenčanov? Témy, ktoré bodovali v roku 2021

Záver roka býva časom na bilancovanie. Pozreli sme sa na najčítanejšie články na našom webe za posledných 12 mesiacov.

Ilustračný obrázok k článku Čo najviac zaujalo Humenčanov? Témy, ktoré bodovali v roku 2021
Zdroj: Milan Bališin , reprofoto tvnoviny.sk , Mesto Humenné

Aquapark na východe

Východ Slovenska sa v lete dočkal nového aquaparku. Otvorili ho v Lipanoch a záujem o kúpanie a tobogány bol enormný. Článok nájdete TU.

Humenné a Tatry ako na dlani

Vidieť Humenné a Tatry na jednej fotke je úchvatné. O úchvatné zábery sa postaral fotograf Milan Bališin, ktorý sa venuje diaľkovému fotografovaniu. Úchvatné zábery si pozrite v článku TU.

Anketa o naj primátora

Humenčania v našej ankete rozhodli o tom, ktorý primátor alebo primátorka od roku 1989 viedli mesto najlepšie. V ankete zvíťazil súčasný primátor Humenného Miloš Meričko. Výsledky ankety nájdete TU.

Zvárač poskladal transformera

Takmer päťmetrového transformera poskladal zvárač z Humenného z troch áut. Rodina vyrába z drobných súčiastok, pneumatík i vrakov áut vyrábajú rôzne veci a sochy. Ich výtvor nájdete TU.

Kam na výlet v okolí Humenného?

Humenné a okolie ponúka množstvo zaujímavých lokalít, ktoré stoja za návštevu. V lete sme vám priniesli niekoľko tipov, kam vyraziť s rodinou či priateľmi. Nájdete ich v TOMTO článku.

Rebríček mien

V Humennom je množstvo obyvateľov, ktorí majú rovnaké priezviská a pritom vôbec nemusia byť príbuzní. Vytvorili sme rebríček najčastejších priezvisk v našom meste. Nájdete ho v TOMTO článku.

Havárie potrubí

Horúcou témou boli v Humennom aj havárie potrubí, ktoré sú v havarijnom stave. Prasknutú potrubia a úniky vody sa tento rok objavovali na rôznych uliciach po celom meste. Jeden z článkov nájdete TU.

Električky v Humennom?

Prvého apríla sme priniesli fiktívny článok o plánovanej výstavbe električkových tratí v Humennom. Aj keď sa jednalo len o prvoaprílový žart, téma vzbudila veľký ohlas a zaujímavú diskusiu. Fikciu si prečítajte TU.

Letné aktivity s deťmi

Ak ste v lete premýšľali, kam s deťmi na výlet a sa zábavou, pomôcť vám mohol článok o letných aktivitách pre deti v Humennom a okolí. Medzi tipmi sa objavila cyklotúra, mini farma aj biokúpalisko. Článok s tipmi nájdete TU.

Prvé dieťa v Humennom

Prvé dieťa narodené v novom roku vzbudí pozornosť. V roku 2021 sa v Humennom narodilo prvé dieťa až 3. januára. Prvenstvo získala malá Zoja. Článok nájdete TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM