Rôzne

Ako stráviť voľné dni v Humennom? Výber podujatí, ktoré sa uskutočnia v našom meste

Až do pondelka si možno oddýchnuť od pracovných povinností. A zabaviť sa či zrelaxovať môžete aj na akciách, ktoré sa budú v konať v našom meste. Vyberáme niektoré z nich.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť voľné dni v Humennom? Výber podujatí, ktoré sa uskutočnia v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový zápas

Kvôli počasiu sa futbalisti FK Humenné stále nedočkali svojho prvého jarného majstrovského zápasu. Ak tentoraz nebude proti, odohrajú ho túto sobotu na domácom ihrisku Pri mlyne proti poslednému celku tabuľky TJ Rozvoj Pušovce. Začiatok zápasu je naplánovaný na 15:00 hod.

Veľkonočná párty

V nedeľu od 20:00 hod. sa v El Son de La Havana koná Veľkonočná párty. Prítomných bude zabávať a svoju šou predvedie kubánsky spevák, showman a skladateľ Eusebio.

DJ EKG

V nedeľu v noci zavíta do humenského Arena Night Clubu jeden zo slovenskej dídžejskej špičky. Humenčanom a spol. príde zahrať DJ EKG. O support sa postará Folly.

Tanečník

V nedeľu aj v pondelok, vždy o 19:30 hod. dávajú v Kine Fajn životopisnú snímu s názvom Tanečník. Popis: Obdarený veľkou vytrvalosťou a zanietením, Sergej Polunin vzal tanečný svet útokom a stal sa historicky najmladším sólistom Kráľovského baletu v Londýne. V dvadsiatich piatich rokoch bol na vrchole kariéry. Rozhodol sa však odísť a tanec úplne opustiť. Dokumentárny film režiséra Stevena Cantora sleduje život tohto osobitého umelca, od jeho márnotratných začiatkov na Ukrajine cez strhujúce výkony vo Veľkej Británii, Rusku a nakoniec i v Spojených štátoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM