Jakub Forgács Krimi

NIČIVÝ požiar na východe Slovenska: Mladá rodina prišla o strechu nad hlavou aj auto

V čase požiaru spali v dome dvaja ľudia, ktorých našťastie včas varovali. Škody sú však veľké.

Ilustračný obrázok k článku NIČIVÝ požiar na východe Slovenska: Mladá rodina prišla o strechu nad hlavou aj auto
Zdroj: TASR

V obci Teriakovce (okres Prešov) zachvátili plamene strechu rodinného domu aj osobné auto rodiny s malým dieťaťom. Informoval o tom portál Noviny.sk so slovami, že hasiči museli pre silné zadymenie použiť aj dýchacie prístroje.

Suseda zalarmoval pes

​„Jednotka bola povolaná k požiaru rodinného domu, požiarom bola zasiahnutá strecha rodinného domu a prístrešok, v ktorom sa nachádzalo auto,“ uviedol pre Noviny.sk riaditeľ OR HaZZ Prešov Ľubomír Toďor.

K požiaru podľa portálu došlo skoro ráno, keď všetci spali. Suseda, ktorý si horiacu strechu všimol, zalarmoval štekot psa.

V dome spali ľudia

„Hasiči sa ihneď pustili do hasenia požiaru. Hoci sa ostatné hodnoty podarilo uchrániť, aj zabrániť rozšíreniu požiaru na okolité stavby, strechu a prístrešok s autom sa už nepodarilo zachrániť. Z auta zostal len obhorený vrak,“ píšu Noviny.sk, podľa ktorých v čase požiaru spali v dome dvaja ľudia, ktorých našťastie včas varovali a v čase príchodu hasičov už boli mimo domu..

„Predbežné informácie z miesta požiaru nasvedčujú tomu, že požiar sa mohol začať šíriť spod prístrešku, kde stálo zaparkované auto. Plamene sa tak presunuli na strechu rodinného domu,“ dodáva portál so slovami, že príčina požiaru je nateraz v štádiu zisťovania.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM