Ľubomír Hudačko Rôzne

Na prešovskej škole zrealizovali parádny nápad: Spoznajte známe filmy podľa FOTO

Nápad z prešovskej CVČ a ZUŠ Ebony vás zaujme a možno aj trochu potrápi. Skúste totiž uhádnuť názvy známych filmov podľa fotografií, ktoré ich pripomínajú.

Ilustračný obrázok k článku Na prešovskej škole zrealizovali parádny nápad: Spoznajte známe filmy podľa FOTO
25
Galéria
Zdroj: CVČ Ebony

Zaujímavý nápad zrealizovali žiaci spolu s učiteľkou zo spomínanej školy. Vytvorili totiž fotografie, ktoré pripomínajú známe filmové snímky. Fotky vznikali vo fotokrúžku, ktorý vedie Viktória Olejárová.

Podnetom bola téma ich slávnostného koncoročného koncertu, na ktorom sa počas štyroch dní v PKO prezentujú všetky ich odbory, vrátane fotografie. „Tohtoročnou témou bol film. Napadlo mi poňať to ako detail. S mojími žiakmi sme sa začali obzerať po okolí a hľadali sme, čo nám pripomína nejaký film. Niektoré výjavy na fotografiách sú bez nášho zásahu, iné sme si dotvárali ako premyslené zátišia,“ uviedla pre náš portál Olejárová.

Vytlačené fotografie na výstave prezentovali v podobe filmových pásov, ktoré si taktiež sami vyrobili. Študentov takáto práca neobyčajne nadchla a mali množstvo skvelých nápadov.

„Ohlasy rodičov a návštevníkov koncertu spojeného s našou výstavou boli veľmi pozitívne, takže už teraz sa nevieme dočkať budúcoročnej témy,“ dodala Olejárová. No a ako spomínané fotografie vyzerajú a ku ktorým filmom patria si už pozrite v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Prešovská škola sa postarala o vskutku zaujímavé fotky: TOTO treba vidieť...
25
Galéria
Zdroj: CVČ Ebony
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM