Rôzne

Na Plaza Beach majú novinku: Viete, čo zaviedli na kúpalisku pre letnú sezónu 2019?

Čakali by ste takúto novinku? Plaza Beach na Solivare totiž pre letnú sezónu na kúpalisku zaviedla zaujímavosť, ktorú určite nejde prehliadnuť.

Ilustračný obrázok k článku Na Plaza Beach majú novinku: Viete, čo zaviedli na kúpalisku pre letnú sezónu 2019?
2
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Letná sezóna na prešovskom kúpalisku na Solivare začala už pred niekoľkými dňami, otvorené je však vždy v závislosti od počasia. Pochopiteľne prevádzke prajú letné teploty bez zamračenia či silného vetra.

Ako sme vás už pred časom informovali, v priestore kúpaliska doplnili službu animačných programov pre deti s tým, aby si rodičia mohli na chvíľu oddýchnuť pri káve či dobrom drinku. Novinkou je však aj ďalšia zaujímavosť, ktorú nejde prehliadnuť.

„Tohto roku sme pre našich hostí pripravili novú piesočnú pláž so slamenými slnečníkmi a nové prezliekacie priestory s úložnými skrinkami,“ uviedla pre spravodajský portál Prešov 24 marketingová manažérka Plaza Beach Resort Milica Michrinová.

Kúpalisko tak postúpilo pohodlie pre návštevnkov opäť na vyššiu úroveň, o čom sa však už môžete presvedčiť aj sami pri osobnej návšteve. A ako to na mieste aj s novinkou asi vyzerá si pozrite vo fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Nejde ju prehliadnuť: Sezóna 2019 na Plaze priniesla takúto novinku
2
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM