Správy

Malér Mareka v Prešove: Chcel preparkovať auto, narazil však do mestského policajta!

Muž podľa polície chcel auto preparkovať, ale počas toho narazil do lýtka ako aj do kolena jedného z členov hliadky mestskej polície.

Ilustračný obrázok k článku Malér Mareka v Prešove: Chcel preparkovať auto, narazil však do mestského policajta!
Zdroj: Dnes24.sk

Vo veci zločinu útoku na verejného činiteľa okresný prešovský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie Marekovi (47). Redakciu Prešov Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Viaceré priestupky

„V pondelok 08.02.2021 pre­šovskí mestskí policajti hliadkovali na Sládkovičovej ulici a spozorovali viaceré priestupky na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke,“ vysvetlila na úvod hovorkyňa.

Na tomto úseku je podľa jej slov zakázané zastavenie vozidiel. Priestupky tak začali dokumentovať.

Do lýtka a kolena

„Počas toho k nim pristúpil tento Prešovčan, ktorý hliadke potvrdil, že je vodičom jedného z vozidiel, ktoré tam stálo a ktoré bolo predmetom dokumentovania. Muž bol vyzvaný, aby predložil doklad totožnosti, čo nerešpektoval, nasadol do vozidla na miesto vodiča, naštartoval a chcel vozidlo údajne preparkovať, pričom s vozidlom narazil do lýtka ako aj do kolena jedného z členov hliadky,“ konkretizovala ďalej nevšednú udalosťLigdayová.

Z miesta odišiel

Policajt v tom čase stál k vodičovi chrbtom a dokumentoval iného priestupcu.

„Policajt sa po náraze otočil a vyzval vodiča aby zastavil vozidlo, no ani tieto opakované výzvy vodič nerešpektoval a z miesta odišiel. Mestský policajt utrpel zranenia ľavej nohy, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie, doba liečenia zatiaľ nie je známa,“ dodala na záver hovorkyňa.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Hl. foto: ilustračné

Správy z Prešova

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM