Správy

Kuriózne využitie nádielky snehu: Ľudia na sídlisku v Prešove vytiahli bežky! VIDEO

Dobrý nápad! Šantenie Perinbaby využívajú športuchtiví nadšenci v Drážďanoch, v Prahe, ale aj v Prešove. Priamo na sídlisku bežkovali.

Zdroj: Marián Krejnus

V Prešove sme sa dočkali poriadnej nádielky snehu! Využili to aj minimálne dvaja nadšenci na Sekčove, ktorí neváhali vytiahnuť svoje bežky a strihnúť si to aj cez priechod pre chodcov.

Drážďany, Praha, Prešov

Šantenie Perinbaby zasypalo Európu, a to prináša aj vtipné a bizarné situácie. Ľudia sa bežkujú po Karlovom moste v Prahe či v uliciach Drážďan. A nezaostal ani Prešov na sídlisku Sekčov. Zachytáva to video pohotového autora Mariána Krejnusa.

„Išiel som okolo a zbadal som na chodníku pani na bežkách. Nedalo mi to, chcel som to na kamere doma ukázať rodine. Zastala na križovatke, v tom som si všimol aj oprotiidúceho bežkára. V strede štvorprúdovej cesty sa míňali. Prehodili pár slov a pokračovali cestou. Cesty boli po snežení vhodnejšie na takýto typ presunu ako na cestu autom. Človeka to pobaví a rozosmeje v tejto zvláštnej dobe,“ uviedol pre Dnes24 Marián.

Kuriozitu si môžete pozrieť už sami v priloženom videu, vo fotogalérii nájdete i ďalšie zábery z bežkovania v Prešove, ale aj z Drážďan či Prahy.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Bežkovanie v uliciach Prešova, Drážďan aj Prahy
9
Galéria
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM