Ľubomír Hudačko Rôzne

Kúpalisko Plaza Beach v Prešove? V tento deň chce otvoriť svoje brány!

Mnohí už myslia na letný relax vo vode. Ten si budete môcť užiť aj na kúpalisku Plaza Beach v Prešove. Prinášame vám čerstvé info ohľadom jeho plánovaného otvorenia.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko Plaza Beach v Prešove? V tento deň chce otvoriť svoje brány!
4
Galéria

Kúpalisko Plaza Beach v Prešove? Už onedlho má v pláne otvoriť svoje brány a odštartovať tak svoju ďalšiu letnú sezónu. Zisťovali sme pre vás viac rovno z prvej ruky.

„Letné kúpalisko Plaza Beach Resort plánujeme otvoriť v júni pri priaznivom počasí ako každý rok. Tento rok budeme pripravení už v piatok 1.6.2018 o 10:00 hod.,“ prezradila pre náš spravodajský portál marketingová manažérka Plaza Beach Resortu Milica Michrinová.

A ako sme sa dozvedeli, návštevníci tohto známeho prešovského kúpaliska sa môžu tešiť aj na viaceré tohtoročné novinky. Jednou z nich je aj to, že uvedené zariadenie do tejto sezóny vstupuje s novým bistrom v reštaurácii Plaza Tapas & Grill, kde si môžete dopriať studené aj teplé tapas.

„Tapas je španielsky spôsob stolovania rodiny a priateľov založený na malých, ale zato veľmi rôznorodých porciách. Umožňuje ľudom objednať si rôzne druhy ingrediencií a vybrať si to, na čo majú práve chuť. Ponúkame aj iberskú šunku Jamón a šťavnaté steaky pripravované v špeciálnej peci,“ prezradila Milica Michrinová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

FOTO z Plaza Beach Resort: Prichádza s novinkou v podobe tapas!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM