Kultúra

Jahodová noc v Prešove sa blíži, uzavrie časť ulice. Sľubuje bohatý kultúrny a gastro zážitok!

Podujatie Jahodová noc sa bude konať už tento piatok 25. augusta. Na čo sa môžu Prešovčania a spol. tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Jahodová noc v Prešove sa blíži, uzavrie časť ulice. Sľubuje bohatý kultúrny a gastro zážitok!
Zdroj: Jahodovanoc.sk

Jahodová noc ponúkne návštevníkom bohatý gastronomický a kultúrny zážitok. V súvislosti s týmto podujatím, ktoré sa bude konať v piatok 25. augusta 2023, bude uzavretá časť Jarkovej ulice v Prešove. Informovala o tom prešovska radnica na svojom webe.

V rámci programu, ktorý začne o 17:00 hod. a potrvá do polnoci, sa predstavia FS Rozmarija, Divadlo Actor s bláznivou rozprávkou pre deti aj dospelých, Léthe Quartet, Joshua & Fusion, For You a Incognito DJ.

Z dôvodu konania akcie budú platiť dopravné obmedzenia. „Úplne uzavretá bude časť Jarkovej ulice v úseku od popisného č. 26 po križovatku s ul. Šarišská v termíne od 25. 8. 2023 – 12:00 hod. do 26. 8. 2023 – 8:00 hod. V tomto čase bude premávka v časti Jarkovej ulice od popisného č. 6 po č. 26 obojsmerná a parkovanie po ľavej strane vozovky bude zakázané,“ uviedla radnica a prosí vodičov o rešpektovanie dočasného dopravného značenia.

Jahodovú noc organizuje iniciatíva na rozvoj turizmu mesta Prešov s názvom Jahodové mesto. Akcia, ktorá sa bude niesť v téme jahôd, sa koná pod záštitou prešovského primátora Františka Oľhu.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM