Krimi

Hrôza pri Prešove: Mladík sa na muža zahnal sekerou a vzniklo z toho video!

Desivé momenty zažil mladík pri Prešove. Na toho sa podľa polície iný muž zahnal sekerou, priložil mu ju ku krku a vzniklo z toho aj video.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza pri Prešove: Mladík sa na muža zahnal sekerou a vzniklo z toho video!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu 16.02.2020 okolo 17-tej hodiny došlo podľa polície v Ostrovanoch na Jarkovej ulici neďaleko Prešova k závažnému trestnému činu. Prešovský okresný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Sekera pri krku

„Traja muži vo veku 20 rokov, 22 rokov a 16 rokov vošli do chatrče so súhlasom muža (22), ktorý tam býva. Jeden z nich pristúpil k tam prítomnému mladíkovi (18), pričom v ruke držal sekeru.“

„Tou sa na mladíka zahnal a pod hrozbou násilia od neho pýtal 20 eur na alkohol. Kričal na neho, strkal do neho a dokonca mu sekeru priložil ku krku,“ opísala hrôzu hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Z celej tejto udalosti ďalší muž mobilným telefónom vyhotovil videozáznam a posledný z trojice ho zverejnil na sociálnej sieti.

„V súvislosti s týmto prípadom polícia zadržala a obmedzila na osobnej slobode všetkých štyroch mužov, podozrivých zo spáchania tohto skutku. Všetci pochádzajú z obce Ostrovany,“ pokračovala Ligdayová.

Traja boli prepustení

Zadržaní boli podľa hovorkyne umiestnení do cely policajného zaistenia a boli s nimi vykonávané potrebné procesné úkony.

Vyšetrovateľ neskôr troch z nich prepustil zo zadržania. „Jednému zo zadržaných vyšetrovateľ na základe dôkaznej situácie vzniesol obvinenie zo zločinu lúpeže a zároveň na neho spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ zakončila hovorkyňa.

Ak sa obvinenému vina preukáže, hrozí mu podľa nej trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM