Ľubomír Hudačko Správy

Ciele, ktoré majú prispieť k lepšiemu životu na Sekčove: Aj TOTO sa chystá na najväčšom prešovskom sídlisku

Do začiatku nového roka väčšina z nás vstupuje s nejakými plánmi. Aj vo výbore mestskej časti č. 6 si určili priority, ktoré chcú v roku 2016 zrealizovať. Aké ciele majú prispieť k lepšiemu životu na Sekčove?

Ilustračný obrázok k článku Ciele, ktoré majú prispieť k lepšiemu životu na Sekčove: Aj TOTO sa chystá na najväčšom prešovskom sídlisku
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Výbor mestskej časti č. 6 predstavuje časť sídliska Sekčov od Ulice Pavla Horova po Ulicu Laca Novomeského a od Ulice Federátov po Ulicu Šoltésovej, Višňovú a K potoku.

Oslovili sme predsedu výboru Rudolfa Dupkalu a zaujímalo nás, aké úlohy sú naplánované na roku 2016. Prípadne, čo ešte ostalo zrealizovať z minulého roka. „Výbor, tak ako po minulé roky, tak aj tento a verím, že aj na najbližšie tri roky má stanovené svoje priority, kde jednou z najväčších je rekonštrukcia a obnova nákupného strediska Opal. Ako predseda sa zaväzujem urobiť maximum preto, aby sa nám to podarilo a Opal vyzeral konečne tak, ako si zaslúži a aby na prvom mieste bola bezpečnosť a komfort všetkých obyvateľov využívajúcich tento priestor,“ uviedol poslanec Rudolf Dupkala.

Vo výbore mestskej časti č. 6 majú pre rok 2016 aj ďalšie plány. „Máme záujem ďalej pokračovať v opravách, rekonštrukciách a výstavbách detských ihrísk a to konkrétne v roku 2016 vo vnútrobloku ulíc Pavla Horova a Generála Svobodu, ako aj nového ihriska a teda aj priestoru pre rodičov a deti v rámci areálu MŠ Zemplínska. Myslím si – a to verím, že hovorím v mene všetkých poslancov a kolegov za tento výbor mestskej časti, že sme si stanovili ciele, ktoré sú reálne a ktoré majú prispieť k lepšiemu životu na našom Sekčove,“ pokračoval predseda VMČ č. 6.

Dupkala prívukuje, že všetci tvoríme tzv. občiansku spoločnosť a preto každý z nás je svojim spôsobom spoluzodpovedný za stav, ktorý sa podľa neho každým rokom naozaj zlepšuje. „Vyjadrujem presvedčenie a nádej, že spoločnými silami budeme postupne, krok za krokom robiť Sekčov krajším, lepším, bezpečnejším a že to bude komfortné miesto pre život,“ dodal na záver.

Môže vás zaujímať:

Poslanci začali rokovanie spomienkou na zosnulého Prešovčana: Takto si uctili výnimočného človeka

Maratón rokovania si pýta dávky kofeínu: Koľko káv prešovskí poslanci vypijú na zastupiteľstve?

Primátorka Turčanová musela počas prešovského zastupiteľstva náhle odísť: Aký na to mala dôvod?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM