Tlačové správy

Bavia vás výzvy? Poďte ich zdolávať s UNIQA GSC a vyhrajte super ceny!

Spoločnosť UNIQA GSC je držiteľom 2. miesta v ankete Najzamestnávateľ 2021. Podarí sa jej tento rok obhájiť titul alebo dosiahne na ešte vyššiu priečku?

Ilustračný obrázok k článku Bavia vás výzvy? Poďte ich zdolávať s UNIQA GSC a vyhrajte super ceny!
Zdroj: UNIQA GSC

Prestížna anketa Najzamestnávateľ, ktorú už po jedenásty rok organizuje portál profesia.sk, opäť rozprúdila boj o cenné tituly. Cieľom ankety je priniesť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre nich vytvárajú. Za nominované spoločnosti pritom môžu hlasovať jej zamestnanci, ale aj široká verejnosť.

Zabojovať o hodnotné trofeje sa opäť rozhodla aj spoločnosť UNIQA GSC: „Tento rok sme sa rozhodli pristúpiť k boju o zisk titulu Najzamestnávateľ inovatívnym a hravým spôsobom. Pri tejto príležitosti sme si založili aj profil na čoraz populárnejšej sociálnej sieti TikTok, na ktorú sme začali uverejňovať videá plné zábavných a inšpiratívnych výziev. Hlavnými hviezdami videí pritom nie je nikto iný, ako my sami – teda partia našich odvážnych zamestnancov, ktorí sa výziev s nadšením ujali,” hovorí Veronika Tomašovičová, Komunikačný špecialista UGSC a dodáva: „Bola som naozaj veľmi milo prekvapená záujmom svojich kolegov vyjsť takpovediac s kožou na trh, odvážne predstúpiť pred kameru a nehanbiť sa ukázať nám svoje jazykové, matematické či logické zručnosti.”

Zdroj: UNIQA GSC

Videá sa tešia nielen záujmu zamestnancov spoločnosti, ale podľa štatistík aj publika z radov širokej verejnosti. Cieľ priblížiť UNIQA GSC bežným ľuďom, ktorí si možno pod názvom spoločnosti predstavia typický korporát tvorený zamestnancami v prísnom dress code, sa tak zjavne naplnil. „Chceli sme ukázať, že UNIQA GSC je moderná, dynamická, hravá a otvorená nielen akýmkoľvek výzvam, ale aj zábave. Že sa ľuďom u nás, jednoducho, dobre pracuje. Skrátka, že sme najzamestnáva­teľ!”, hovorí Waddah Al-Shantir, Komunikačný špecialista UGSC.

Hlasujte za UNIQA GSC a vyhrajte!

Vo výzvach silno rezonuje pojem “22 sekúnd”. Presne to je totiž odhadovaný čas, ktorý ľuďom zaberie hlasovanie v ankete Najzamestnávateľ. Hlasovanie je pritom podstatne jednoduchšou činnosťou a stojí ľudí menej námahy, než výzvy, ktoré zdolávali vo videách zamestnanci UNIQA GSC. Navyše, každý, kto sa do ankety zapojí, bude automaticky zaradený do žrebovania o atraktívne ceny od profesia.sk.

Chceli by ste vyhrať 1 x Nintendo Switch, 2 x Samsung Galaxy Watch 4 a 7 x bezdrôtové slúchadlá AlzaPower Shpunty? Zapojte sa do hlasovania v ankete Najzamestnávateľ.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM