Krimi

Zrážka mladíkov na Duklianskej v Prešove: Jeden z vodičov utrpel vážnejšie zranenia

Po zrážke osobného auta a motocykla utrpel podľa polície jeden z vodičov vážnejšie zranenia. K nehode došlo na Duklianskej ulici v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka mladíkov na Duklianskej v Prešove: Jeden z vodičov utrpel vážnejšie zranenia
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

V utorok podvečer z doposiaľ presne nezistených príčin došlo podľa polície na križovatke ulíc Duklianskej a Šafárikovej v Prešove k dopravnej nehode dvoch mladých vodičov.

Viaceré zranenia

„Išlo o vodiča (19) z obce Kračúnovce, ktorý viedol osobné auto a motocyklistu (17) z obce Šarišské Michaľany. Pri zrážke mladší z vodičov utrpel viacero vážnejších zranení. Na mieste bol dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu schopný podrobiť sa iba vodič osobného vozidla, výsledok skúšky bol u neho negatívny,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Ako pokračovala, škoda na vozidlách bola predbežne odhadnutá na 6 000 eur. „Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženie na zdraví,“ uzavrela hovorkyňa s tým, že polícia preveruje všetky okolnosti dopravnej nehody, skúmať bude aj mieru zavinenia oboch účastníkov nehody.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Na Duklianskej ulici v Prešove došlo k dopravnej nehode
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM