Rôzne

Zranení policajti z havarovaného vrtuľníka ležia v prešovskej nemocnici: Sú v kritickom stave

Dvoch zranených policajtov z havarovaného vrtuľníka hospitalizovali v prešovskej nemocnici. Podľa jej hovorkyne sú v kritickom stave, ale stabilizovaní.

Ilustračný obrázok k článku Zranení policajti z havarovaného vrtuľníka ležia v prešovskej nemocnici: Sú v kritickom stave
4
Galéria
Zdroj: TASR

Dvaja policajti, ktorí v stredu prežili pád vrtuľníka pri cvičení na prešovskom vojenskom letisku, boli hospitalizovaní vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou Adama Reimana v Prešove. Hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková vo štvrtok uviedla, že ešte v deň nehody podstúpili urgentné operačné zákroky. Obidvaja sú na ARO a sú v umelom spánku. Doplnila, že sú v kritickom stave, ale stabilizovaní.

Cenková ešte v stredu krátko po ich prijatí konkretizovala, že jeden z pacientov utrpel zlomeninu pravej stehennej kosti, zlomeniny pravých rebier, ako aj tvárových kostí vpravo. Druhý pacient utrpel mnohopočetné zlomeniny ľavej dolnej končatiny a mnohopočetné zlomeniny tvárových kostí vľavo, bol na umelej ventilácii. Havária vrtuľníka si vyžiadala životy dvoch hasičov z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Pri Prešove sa zrútil policajný vrtuľník: Nehoda si vyžiadala dve obete
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM