Ľubomír Hudačko Kultúra

Známi Prešovčania prezradili veľkú novinku: Radostná správa pre všetkých, čo milujú IMT Smile!

Prešovčania z IMT Smile idú do toho! Pre svojich fanúšikov prezradili radostnú správu, na ktorú dlho čakali. Kapela okolo bratov Táslerovcov má pre všetkých, čo si ich obľúbili, veľkú novinku.

Ilustračný obrázok k článku Známi Prešovčania prezradili veľkú novinku: Radostná správa pre všetkých, čo milujú IMT Smile!
Zdroj: YouTube.com

Priaznivci chytľavej hudby od Prešovčanov z IMT Smile sa dočkali! V tomto roku vyjde nový radový album kapely bratov Táslerovcov. Stane sa tak po troch rokoch od Rodiny, ktorú vydali ešte v roku 2012.

Predstavitelia úspešnej kapely ovenčenej mnohými hitmi a oceneniami nielen za rádiohity oznámili, že fanúšikov čaká ich nový album, ktorý je už na ceste. „S radosťou vám oznamujem, že nový album IMT Smile vyjde 13.3.2015. Jeho názov bude Na ceste 1979,“ uviedol sám Ivan Tásler na konte sociálnej sieti kapely.

Prečo sa tento rok objaví v názve je pre mnohých zrejmé už na prvý pohľad. Líder prešovskej formácie sa v tomto roku totiž narodil. Cesty pre zmenu predznamenávajú nielen názov turné „Na ceste tour“, ale tiež aj odkaz na hitovku Cesty druhej triedy. Tá svojim videoklipom na youtube stále boduje a doposiaľ si ju od júla 2014 prezrelo už viac ako 2 milióny ľudí.

foto: youtube

IMT Smile sú na ceste: Ich album onedlho uzrie svetlo sveta!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM