Od Vás

Život v meste zaznamenaný vtipným objektívom: Pozrite si úsmevné momentky z Prešova :)

Videli ste už meditujúceho primátora Prešova, muža, ktorý sa objímal s medveďom či narazenie lietadla na Sídlisku III? Zrejme nie, ale pozorné oko novinára týmto situáciám neuniklo! Pozrite si unikátne zábery so štipkou nadhľadu a zmyslom pre humor z (ne)všedného života v Prešove :)

Ilustračný obrázok k článku Život v meste zaznamenaný vtipným objektívom: Pozrite si úsmevné momentky z Prešova :)
Zdroj: Dnes24.sk

Naozaj humorné fotky vznikali v Prešove v priebehu viacerých rokov, a to situačne niekoľkými cestami. Náš čitateľ Dušan Guman si všimol, že niektoré bežné zábery sa ukázali byť vhodné na pridanie vtipného komentára. A tak z na prvý pohľad všedných fotiek vzniklo vďaka jeho fantázii naozaj humorné a nadnesené dielko.

Počas novinárskej práce si D. Guman – niekedy chtiac, inokedy nechtiac – urobil zábery známejších ľudí alebo situácií, ku ktorým sa dal vymyslieť mini fiktívny príbeh. A niektoré snímky boli veselé samy o sebe, treba podotknúť, že žiadna z momentiek nie je upravovaná.

Vychutnajte si jedinečnú fotogalériu, ktorá každému nefalšovanému Prešovčanovi so zmyslom pre humor, dokáže spríjemniť pochmúrny jesenný deň.

Foto: Dušan Guman

Humorné fotky z Prešova
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM