Ľubomír Hudačko Krimi

Žena stlačila núdzové tlačidlo, no lupič to uvidel... Prečítajte si nové info o prepade v Prešove!

V podvečerných hodinách bolo v Prešove mimoriadne rušno. Na Sabinovskej ulici došlo k lúpežnému prepadnutiu v jednej z pobočiek Slovenskej pošty. Páchateľ mal podľa polície v ruke krátku strelnú zbraň a pozná jeho opis!

Ilustračný obrázok k článku Žena stlačila núdzové tlačidlo, no lupič to uvidel... Prečítajte si nové info o prepade v Prešove!
Zdroj: Webnoviny.sk

Doposiaľ neznámy páchateľ vošiel počas prevádzkovej doby do objektu pošty, pristúpil k priehradke a ženu za pokladňou vyzval, aby mu vydala peniaze. Pracovníčka stlačila núdzové tlačidlo, no páchateľ to zaregistroval a upozornil ženu, že ak to urobí ešte raz, tak bude strieľať.

„Žena mu vydala z pokladne značnú finančnú hotovosť, ozbrojený muž hneď na to z miesta odišiel. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, páchateľovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dvanásť rokov. Polícia po páchateľovi intenzívne pátra,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Hovorkyňa uviedla, že Išlo o mladého muža do 30 rokov. „Podozrivý muž bol vysoký 165 – 170cm, zavalitej postavy, na sebe mal čiernu flisovú bundu do pása, svetlo – modré rifle, na hlave mal čiernu pletenú čiapku. V čase prepadu na pošte mal na očiach slnečné okuliare s tmavými sklami,“ dodala Migaľová. Polícia preto žiada prípadných svedkov, ktorí spozorovali podozrivého muža alebo majú akékoľvek informácie, ktoré by mohli dopomôcť k jeho vypátraniu, aby to oznámili na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo na známom telefónnom čísle 158.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM