Rôzne

Železnice upozorňujú cestujúcich: Na TOMTO úseku v okrese Prešov bacha na výluku

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) sa obracajú na cestujúcich. Na tomto úseku v Prešovsom okrese si treba dať pozor na výluku.

Ilustračný obrázok k článku Železnice upozorňujú cestujúcich: Na TOMTO úseku v okrese Prešov bacha na výluku
Foto: Ľubomír Hudačko

ŽSR informovali, že v dňoch 16. a 17. júla, v čase od 8.25 do 13.40, vykonávajú výlukové práce v úseku Drienovská Nová Ves – Prešov.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku realizuje výmena drevených podvalov v priecestí a oprava drevenej konštrukcie priecestia v km 9,436 s jedinečným identifikačným číslom (JIČ) SP1605. Priecestie sa nachádza na poľnej ceste, miestny názov priecestia je „Kendice-poľná“. Cestná uzávera priecestia sa nekoná, keďže sa priecestie nachádza na účelovej komunikácii.

Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci sú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK. ŽSR žiadajú cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach. Informáciu poskytla hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM