Ľubomír Hudačko Rôzne

Zažite výhľad na mesto z vtáčej perspektívy: Prešovčania, viete o tejto super možnosti?

Nie veľká námaha a potom odmena v podobe nevšedného pohľadu na naše mesto. A to z vtáčej perspektívy. V Prešove si môžete dopriať super zážitok.

Ilustračný obrázok k článku Zažite výhľad na mesto z vtáčej perspektívy: Prešovčania, viete o tejto super možnosti?
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Dáte si trochu námahy a zdoláte desiatky schodov. A potom na vás čaká parádny výhľad na Prešov z vtáčej perspektívy. Práve taký zážitok sa vám naskytne z veže konkatedrály sv. Mikuláša.

Ak si chcete trochu spestriť všedný deň, netreba váhať. Stačí si to teda namieriť do veže spomínanej prešovskej konkatedrály. A potom si už užiť krásny výhľad, ktorý vás určite dostane. Kedy sa však do veže vlastne môže verejnosť dostať? Prinášame vám prehľad:

pondelok – piatok

  • 10:00 – 12:00
  • 13:00 – 17:00
  • 19:00 – 21:00

sobota

  • 19:00 – 21:00

nedeľa

  • 16:00 – 17:00
  • 19:00 – 21:00

„Dobrovoľný príspevok na pokrytie režijných nákladov je 1 euro. Osoby mladšie ako 18 rokov môžu ísť na vežu len v sprievode dospelej osoby. Zakázaný vstup je pre osoby, ktoré požili alkoholické nápoje a v prípade nepriaznivého počasia máme z bezpečnostných dôvodov zatvorené. Šancu prísť pozrieť sa na vežu majú aj organizované skupiny a možné je nahlásiť aj individuálne výstupy,“ informuje záujemcov farnosť sv. Mikuláša.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM