Michala Halásová Správy

Zaujímavá rastlina na námestí: Rástla v mestskom kvetináči marihuana?!

V kvetináči v Prešove sa našla zaujímavá rastlina. Okoloidúci, predovšetkým mladí ľudia, si ju fotili do mobilov. Niektorí tvrdia, že ide o marihuanu.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá rastlina na námestí: Rástla v mestskom kvetináči marihuana?!
Zdroj: Dnes24.sk

Podozrivá rastlina rástla v kvetináči pri Trojici priamo pod kamerami na námestí. Na prípad ako prvá upozornila TV Markíza. Niektorí obyvatelia mesta tvrdia, že ide o marihuanu, ďalší iba nechápavo krútia hlavami. Túto nezvyčajnú atrakciu si prišli pozrieť aj samotní policajti, ktorí ju aj zaistili. „Našla sa rastlina podobná marihuane, zatiaľ však nie je potvrdené, že skutočne ide o marihuanu. Výsledky expertízy budú známe v priebehu niekoľkých týždňov,“ povedal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobaník.

Ak sa potvrdí, že ide o marihuanu, policajti začnú vyšetrovanie. Rastlina rástla v kvetináčoch, ktoré patria mestu. Primátor Pavel Hagyari si však z toho ťažkú hlavu nerobí. „Čo k tomu dodať? Beriem to ako recesiu neznámeho mladého človeka,“ povedal primátor. Po kvetinových atrakciách ako kôň, smajlík či erb tak v Prešove na chvíľu pribudla aj ďalšia. Tá však podľa všetkého zaujala najviac.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM