Ľubomír Hudačko Futbal

Zápas Tatrana s pikantnou príchuťou: Prešovčania si to rozdajú s mančaftom bývalého trénera!

Ešte nedávno kouč Tatrana, teraz bude jeho súperom. Prešovčan Jozef Bubenko privíta na ihrisku v Michalovciach práve Šarišanov v 5. kole II. ligy. Bude to zaujímavý súboj dvoch ašpirantov na postup a šláger kola. Pod umelým osvetlením pôjde o dôležité body.

Ilustračný obrázok k článku Zápas Tatrana s pikantnou príchuťou: Prešovčania si to rozdajú s mančaftom bývalého trénera!
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Posledný duel vo víkendovom programe II. ligy bude patriť súboju Michaloviec s Prešovom. Pikantnú príchuť bude mať duel pre trénera Jozefa Bubenka, ktorý dlhé roky v Prešove pôsobil ako hráč.

Bubenko proti svojim

V uplynulej sezóne Corgoň ligy dokonca zasadol na lavičku zelenobielych na 7 kôl, ale klub sa mu v najvyššej súťaži udržať medzi elitou nepodarilo. Prijal tak ponuku konkurenčných Michaloviec a v nedeľu pod umelým osvetlením od 19:30 vybehne na duel proti svojim.

V zostave Tatrana sa v ostatných zápasoch objavili nové akvízicie, ktoré nehrali v príprave ani minútu. Obranu vystužili Ján Hatok s Petrom Zbiňovským. Prvý menovaný priblížil, čo by mohlo platiť na ťažkého súpera z Michaloviec: „To, čo sme hrali doteraz. My nepozeráme na druhé mužstvá, budeme si hrať svoje a verím, že keď budeme hrať to, čo nám tréner káže, vyhráme. Michalovce majú celkom skúsené mužstvo, ale zahrať sa dá s každým. Teším sa na stretnutie s kamarátom z Vranova Michalom Hamuľákom, ktorému sa teraz celkom darí. Dúfam, že mu sériu prerušíme,“ povedal Hatok pre oficiálnu webovú stránku Tatrana.

Naďalej bez kapitána

Naopak, v kádri pre duel určite ešte nebude môcť byť kapitán Peter Petráš, ktorý ešte pyká za červenú kartu v súboji so Sencom. Kapitánsku pásku tak opäť zrejme preberie obranca Michal Krajník. Zranený je naďalej Peter Lipták. Prešovčania sa však iste budú zase spoliehať na strelca Petra Nworaha, ktorý dal zatiaľ tri góly a vybojoval penaltu v dôležitom súboji s Partizánom Bardejov.

Práve s týmto súperom sa Prešov stretne v 3. kole Slovenského pohára pod názvom Slovnaft Cup. Žreb určil, že na konci augusta sa v druhom šarišskom derby v krátkom slede opäť stretnem na domácom trávniku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM