Správy

Zaľúbenci, poďte do toho: Je tu šanca vyhrať vo fotosúťaži Národného týždňa manželstva

Zapojiť sa môžu všetci obyvatelia Prešovského kraja, ktorí žijú v manželstve, obdivujú ho, podporujú či plánujú. Ako vlastne na to?

Ilustračný obrázok k článku Zaľúbenci, poďte do toho: Je tu šanca vyhrať vo fotosúťaži Národného týždňa manželstva
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Občianske združenie (OZ) Ži(vé) vzťahy v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom (PSK) v rámci Národného týždňa manželstva (NTMPO) vyhlásili fotosúťaž na tému Bezpečne v manželstve.

Podmienky súťaže

Informovala o tom tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.

„Je potrebné poslať autorskú fotografiu, ktorá bude vyjadrovať túto tému, cez formulár na webe podujatia alebo do súkromnej správy na facebookovom profile NTMPO. Všetci zapojení súťažia o zaujímavé ceny, môžu ukázať svoju tvorivosť a podporiť NTMPO a iste i mnohé, nielen manželské páry, ktoré môže osloviť práve ich fotka,“ uviedla Šitárová.

Cena predsedu PSK

Foto príspevky je možné posielať do 13. februára. Na Valentína 14. februára budú vyhlásení štyria výhercovia v kategóriách cena sympatie, o ktorej rozhodne najväčší počet lajkov na sociálnej sieti, cena odbornej poroty, cena predsedu PSK a cena primátorky mesta Prešov.

Všetky prihlásené fotografie budú zverejnené 8. februára, keď bude odštartovaná aj možnosť hlasovania na sociálnej sieti. Presné pravidlá fotosúťaže sú uvedené na webstránke podujatia.

Národný týždeň manželstva sa v Prešove uskutoční v dňoch 8. až 14. februára.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM