Ľubomír Hudačko Správy

Začala sa rekonštrukcia predstaničného priestoru: Všetky práce majú skončiť až v auguste

Celý projekt bude rozdelený na dve etapy, pričom v jednotlivých etapách bude z pôvodných dvoch pruhov v každom smere, prejazdný iba jeden.

Ilustračný obrázok k článku Začala sa rekonštrukcia predstaničného priestoru: Všetky práce majú skončiť až v auguste
Zdroj: Dnes24.sk

V Prešove v pondelok 26. februára 2024 odštartovala očakávaná rekonštrukcia predstaničných priestorov. Mesto o tom informuje na sociálnej sieti.

Tá má vyriešiť problémy s presakovaním vody do podchodu medzi železničnou a autobusovou stanicou.

„Riešenie pozostáva z komplexnej hydroizolácie podchodu z vonkajšej strany ako aj nový sadrokartónový podhľad a maľba stropu v celom podchode. Opravy budú sprevádzať aj obmedzenia v doprave,“ pripomína radnica.

Do konca augusta

Celý projekt bude rozdelený na dve etapy, pričom v jednotlivých etapách bude z pôvodných dvoch pruhov v každom smere, prejazdný iba jeden.

„Stavebné práce v prvej etape budú realizované v uzatvorených ľavých jazdných pruhoch v oboch smeroch jazdy (vnútorné jazdné pruhy) a cestná premávka bude v oboch smeroch presmerovaná do voľného pravého jazdného pruhu (vonkajšie jazdné pruhy),“ prízvukuje mesto s tým, že všetky opravy by mali byť zrealizované do konca augusta roku 2024.

„V tejto lokalite vás preto prosíme o trpezlivosť, zvýšenú opatrnosť a o rešpektovanie dočasného dopravného značenia. Celkové náklady na rekonštrukciu sú 724 787,95 eur,“ dodali z radnice.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM