Ľubomír Hudačko Rôzne

Začiatok školského roka v duchu radosti a smiechu: Čo nás čaká na pešej zóne?

Do školy pôjdu prešovskí školáci opäť s úsmevom. Možnosť prežiť začiatok školského roka totiž budú mať v duchu radosti a smiechu. Tu je viac podrobností.

Ilustračný obrázok k článku Začiatok školského roka v duchu radosti a smiechu: Čo nás čaká na pešej zóne?
Zdroj: TASR

Už 9. ročník podujatia sa začne 5. septembra od 11:00 na pódiu na pešej zóne v Prešove. Predstavia sa nádejní umelci i športovci a všade okolo bude kopec zábavy.

Prečítajte si tiež: Deň, na ktorý sa môžu tešiť aj dospelí: Parádna akcia v zrekonštruovanom Solivare!

Aj keď letné prázdniny sú ešte v plnom prúde a školáci ešte stále myslia viac na tábory a rodinné výlety, september sa nezadržateľne blíži a s ním aj začiatok školských povinností. V Prešove im však návrat do školských lavíc už tradične spríjemňuje podujatie Do školy s úsmevom.

Na tejto akcii sa roztancujú nielen základné školy, základné umelecké školy, ABC Centrum voľného času, ale aj nádejné kultúrne kolektívy, speváci, speváčky, tanečníci, herci, muzikanti a tiež športové družstvá i jednotlivci, ktorí reprezentujú mesto Prešov doma i v zahraničí.

Prečítajte si tiež: Do Prešova mieri známy medzinárodný festival: Môžeme sa tešiť na Ekotopfilm

„Hlavnou myšlienkou tohto nielen zábavného, ale aj náborovo–prezentačného podujatia je ukázať možnosti aktívneho využitia voľného času detí a mládeže mimo školských povinností prostredníctvom kultúrnych a športových kolektívov v meste. Po zhliadnutí krátkych ukážok kolektívov a voľno-časových centier sa mládež môže priamo prihlásiť do niektorých z prezentovaných krúžkov,“ uviedol tlačový referent MsÚ v Prešove Milan Grejták.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM