Rôzne

Začala sa 2. etapa uzávierky Štefánikovej ulice: Študujte dôležité podrobnosti

Z dôvodu výstavby kanalizácie OC Forum bude v dňoch od 16. septembra do 30. novembra 2019 prebiehať II. etapa úplnej uzávierky Štefánikovej ulice.

Ilustračný obrázok k článku Začala sa 2. etapa uzávierky Štefánikovej ulice: Študujte dôležité podrobnosti
Zdroj: TASR

A to v úseku od križovatky s ulicami Masarykova, Grešova a Hlavná po ulicu Janka Borodáča. Obchádzková trasa pre automobilovú dopravu je obojsmerne vedená po uliciach Masarykova, Partizánska, Pavlovičovo námestie a Janka Borodáča.

Prešovská radnica informovala, že naďalej ostávajú v platnosti obmedzenia v MHD ako počas I. etapy uzávierky Štefánikovej ulice.

Linky MHD č. 29, 32 a 32A budú premávať po obchádzkových a náhradných trasách. Linka č. 29 smerom k Nemocnici bude premávať po uliciach Levočská, Hlavná a Grešova, neobslúži zastávky Floriánova a Okružná. Ako náhradné zastávky obslúži zastávky Poliklinika, Trojica a Na Hlavnej.

„Všetky spoje linky č. 32 smer Sibírska budú namiesto zastávky Okružná začínať na zastávke Trojica a touto linkou nebudú obsluhované zastávky Okružná, Floriánova a Poliklinika,“ uviedol prešovský magistrát.

Ten zároveň doplnil, že linka č. 32A bude premávať po náhradnej trase po uliciach Rusínska, Lesík delostrelcov, Vajanského, Duklianska a Hlavná s obsluhou zastávok na znamenie Lesík delostrelcov a Vajanského. Zastávky Čierny most a Okružná nebudú touto linkou obsluhované.

„V súvislosti s predmetnou uzávierkou dochádza aj k zmene časového režimu premávky liniek č. 32 a 32A počas pracovných dní, a to v smere zo Sídliska Sekčov do centra mesta. Všetky spoje do 13. hodiny budú premávať po trase linky č. 32 a následne po tejto hodine budú premávať všetky spoje po trase linky č. 32A,“ dodala radnica.

Pred pár dňami Prešov navštívila prezidentka SR Zuzana Čaputová. A vydala sa i na prechádzku mestom. Viac uvidíte vo fotogalérii.

FOTOGRAFIE z miesta: Zuzana Čaputová na prechádzke Prešovom
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM