Rôzne

Vyznáte sa v dedinách okresu Prešov? Tieto otázky vás veru preveria

Otestuje sa aj vy. Prinášame vám nový kvíz, v hlavnej úlohe s dedinami Prešovského okresu.

Ilustračný obrázok k článku Vyznáte sa v dedinách okresu Prešov? Tieto otázky vás veru preveria
Zdroj: Obec Trnkov

Prešovský okres, to sú aj desiatky všakovakých dedín. No a na ich čele stoja starostovia. Práve na túto tému je zameraný nasledujúci kvíz. Vaša úloha v ňom bude pritom jednoduchá.

Čaká vás v ňom 10 mien – starostov alebo starostiek obcí v rámci okresu Prešov – a ku každému je potrebné priradiť tú správnu obec, v ktorej čele stojí. Pri každom mene budete mať na výber tri obce, pričom správna je samozrejme vždy len jedna.

Pozor na čas, na každú otázku máte totiž presne 10 sekúnd. A ak prešvihnete limit, otázka bude vyhodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude po poslednej otázke okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Môžete ho kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Neváhajte a zistite, ako ste na tom so znalosťami o obciach Prešovského okresu.

Hrajte tu: 10 mien starostov v Prešovskom okrese: Priradíte ku každému tú správnu obec?

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A na záberoch sledujte informácie o tom, že pán Novák z Vajkoviec vyrába zo železného šrotu modely lokomotív aj chrobákov. Kliknite si video.

Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM