Ľubomír Hudačko Rôzne

Vyhodnotili sme súťaž: Kto vyhral lístky na koncert Lucie Šoralovej v Prešove?

V Prešove sa uskutoční koncert speváčky Lucie Šoralovej, na ktorý sa budú môcť pozrieť aj dvaja z vás. Stačilo správne odpovedať na súťažnú otázku. Súťaž sme vyhodnotili a toto sú výhercovia!

Ilustračný obrázok k článku Vyhodnotili sme súťaž: Kto vyhral lístky na koncert Lucie Šoralovej v Prešove?
Zdroj: Dnes24.sk

Speváčka sa tento rok stane dvojnásobnou matkou. Turné tak musí zvládnuť s dvojročnou dcérou Rebekou a tehotná.

„Nuž, koncertovať budem tak isto, ako netehotná. Kým je dieťa v brušku, tak je to ešte celkom jednoduché. Ale potom asi nastanú určité zmeny. Ale nechystám žiaden radikálny rez, takže asi len zvoľním tempo. Na turné beriem aj Rebečku, aj opatrovateľku ako vždy. O pár rokov už budeme cestovať autobusom,“ smeje sa Lucia.

„Zahráme piesne z posledného albumu O lásce, cti a kuráži, na ktorom som spolupracovala s Michalom Horáčkom. Nebudú chýbať ani moje srdcovky od Jara Filipa, Zuzky Navarovej a Hany Hegerovej," prezradila Lucia Šoralová. Šansónový večer v podaní Lucie Šoralovej a kapely La Alma je jedinečný. Pre fanúšikov si speváčka zakaždým pripraví unikátne hudobné prekvapenie! „Na každom koncerte vystúpi špeciálny hosť, ktorého si vážim aj ako kolegu aj ako interpreta. V Prešove to bude Katka Koščová,“ teší sa Lucia Šoralová.

A práve na koncert už tento štvrtok 29.5. v Kine Scala od 19.00 ste mohli ísť aj vy vďaka našej súťaži o dva lístky. Na súťažnú otázku; Ktorý z významných českých textárov spolupracoval s Luciou Šoralovou na jej zatiaľ poslednom oceňovanom albume „O lásce, cti a kuráži“? ste mnohí odpovedali správne – s Michalom Horáčkom. A šťastie sa usmialo na týchto dvoch výhercov:

  • Anton Blizman, Prešov
  • Viera Huďová, Prešov

Srdečne gratulujeme!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM