Rôzne

Vyhľadávané zimné lokality v Prešove a okolí: Na koľko % dáte tento kvíz?

Výlety v zime majú svoje lákavé čaro. A aj v Prešove a v okolí sa nachádzajú lokality, ktoré ponúkajú možnosť užiť si toto obdobie naplno...

Ilustračný obrázok k článku Vyhľadávané zimné lokality v Prešove a okolí: Na koľko % dáte tento kvíz?
Zdroj: TASR

Niektoré lokality sú vyhľadávané najmä v zime alebo minimálne rovnako tak, ako v teplejších častiach roka. A práve na také nachádzajúce sa v Prešove a okolí je zameraný nový vedomostný kvíz, ktorý vám teraz na našom portáli prinášame.

Čo vás v ňom čaká? Zobrazí sa vám postupne 10 otázok o miestach v Prešove a v okolí nášho mesta, ktoré v zime lákajú návštevníkov. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. A tí hráči, ktorí sú aj registrovaní sa ako zvyčajne môžu prepracovať do rebríčka najlepších.

Hrajte tu: Ako dobre poznáte zimné turistické lokality v Prešove a okolí? Otestujte sa

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM