Ľubomír Hudačko Iné športy

Vydarené podujatie tentoraz na Šariši: V Prešove sa súťažilo o Tatranský pohár

Tradičná kulturistická súťaž o Tatranský pohár si po Poprade našla nové zázemie, tentora sa konala v Prešove. Nadmieru spokojní mohli byť aj športovci.

Ilustračný obrázok k článku Vydarené podujatie tentoraz na Šariši: V Prešove sa súťažilo o Tatranský pohár
Zdroj: Mesto Prešov

Už 36. ročník podujatia Tatranský pohár medzinárodnej pohárovej súťaže v kulturistike, klasickej kulturistike, men´s physique, bodyfitness a bikiny fitness žien sa tentoraz uskutočnil v Prešove. Po rokoch, kedy sa táto tradičná súťaž konala v Poprade, sa tak začína udomácňovať v centre Šariša.

Hlavý organizátor Power club Prešov na čele so Slavomírom Liptákom a spoluorganizátori PKO Prešov a ŠK Galaxy 2 Poprad urobili všetko pre zdarný priebeh súťaže, pre ktorú zvolili priestory Športovej haly hotelovej akadémie. Súťaž mala bezproblémový priebeh, bola bez zbytočných prestojov. Aj športovci mohli byť nadmieru spokojní, pretože za dosiahnuté umiestnenia dostali vecné ceny a tí najlepší aj finančné odmeny.

Absolútnym víťazom v kulturistike sa stal Peter Tatarka. Najlepšie pripravenou bikiny fitneskou sa stala Timea Trajteľová. Najlepšie pripraveným pretekárom v kategórii men´s physique, pričom pohár venovala primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová, sa stal Pavol Chodelka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM