Ľubomír Hudačko Krimi

Vyčíňanie mladíka (21) vo vlaku vyráža dych: Z vozňa vylámal stolíky, použil ich na kúrenie!

Prešovská železničná polícia sa stretla s naozaj nevídaným prípadom. Mladík (21) z Veľkého Šariša totiž stolíky z vlakových vozňov podľa slov mužov zákona využil tak, ako by ste to zrejme nečakali.

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie mladíka (21) vo vlaku vyráža dych: Z vozňa vylámal stolíky, použil ich na kúrenie!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Stolíky z vlakového vozňa sa mladý muž (21) podľa polície rozhodol totiž použiť na kúrenie. „V traťovom úseku medzi železničnou stanicou Sabinov a železničnou zastávkou Rožkovany z posledného vozňa rukami vylámal tri kusy podokenných drevených stolíkov,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik. Tie podľa hovorcu na nasledujúci deň použil na kúrenie. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 55,68 eur.

„Keďže mladíkovi bola v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch za obdobný čin ( krádež dreva ) uložená pokuta za priestupok, bolo jeho súčasné konanie kvalifikované ako trestný čin,“ dodal Džobanik. Prešovskí železniční policajti ho obvinili z prečinu krádeže, stíhaný je na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM