Iné športy

Východniarske derby vo futsale: Prešov chce Humennému vrátiť požičané

Prvý tohtoročný zápas odohrajú Prešovčania na svojom ihrisku. Futsalistov pritom čaká v piatok dôležitý zápas, potrebujú Humennému vrátiť požičané.

Ilustračný obrázok k článku Východniarske derby vo futsale: Prešov chce Humennému vrátiť požičané
Zdroj: Viktor Zamborský

Ak chcú pomýšľať nad prvenstvom v základnej časti a postupom do baráže mali by doma zvíťaziť. V hale na Baštovej ulici však v prvom tohtoročnom stretnutí narazia na nepríjemného protivníka. Do cesty sa im postaví Angels Humenné.

Prvý vzájomný tohtosezónny duel vyhral súper, v odvete mu chce Ekoprim vrátiť požičané. „Oproti minulému stretnutiu by sme mohli trošku zmeniť prístup k zápasu. U súpera nám ušiel úvod, teraz budeme musieť byť koncentrovaní celých štyridsať minút. Do konca základnej časti ostáva len päť zápasov. Ak chceme myslieť na baráž, nemôžeme zakopnúť s nikým,“ uviedol pred dôležitým duelom hráč Prešova Stanislav Krempaský.

Tabuľka druhej ligy Východ je zatiaľ vyrovnaná. Na čele je Zlato lux Košice, ktorý má na konte desať bodov. O jeden menej majú až tri tímy, okrem Humenného a Prešova aj Bardejov.

„Každý jeden zápas už bude pre nás kľúčový. Dúfam, že nebudeme veľmi pod tlakom a nebudeme mať žiadnu trému. Všetky domáce súboje chceme vyhrať. Verím, že v piatok nastúpime dobre naladení a duel dokážeme zvládnuť,“ doplnil. Stretnutie medzi Prešovom a Humenným sa uskutoční už tento piatok 12. januára. „Všetci sa vidíme v hale na Baštovej o 19.30,“ pozval na zápas Stano Krempaský.

Informácie redakcii poskytla Miroslava Baranová

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM