Ľubomír Hudačko Rôzne

Všimli ste si to tiež? Semafor na križovatke v Prešove baví vodičov, FOTO

Semafor, čo púta pozornosť. Taký je k nahliadnutiu na prešovskej frekventovanej križovatke. Veď si pozrite dobre, čo sa na ňom nachádza...

Ilustračný obrázok k článku Všimli ste si to tiež? Semafor na križovatke v Prešove baví vodičov, FOTO
4
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Kižovatka na Kuzmányho ulici, ktorá spája sídlisko Sekčov s centrom Prešova, patrí medzi naozaj frekventované. Od vodičov sa preto na tomto mieste vyžaduje maximálna pozornosť.

Sústredenie im však môže narušiť nezvyčajný výjav na jednom z okolitých semaforov. Prechádzajúci motoristi si na ňom totiž môžu všimnúť zavesenú ženskú podprsenku. Či ide o recesiu, alebo si ju tam niektorá dáma zabudla, nevedno. V každom prípade tento úkaz baví viacero tade prechádzajúcich vodičov či okoloidúcich. „Ani som si ju nevšimla. Nepovedala by som, že si ju niekto zabudol, skôr ide o žart,“ smiala sa napríklad Alena.

Zaujímavé je, že podobný kúsok vidieť aj v centre mesta pri Divadle Jonáša Záborského. Tam už niekoľko rokov semafor pre zmenu obopína sádra a obväz.

A ako to vlastne na kižovatke na Kuzmányho ulici vyzerá si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii. Tá obsahuje zábery priamo z miesta spomínaného neobyklého výjavu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTO: Semafor na prešovskej križovatke? Môžete na ňom vidieť podprsenku!
4
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM