Ľubomír Hudačko Šport Šport

Volejbalisti Prešova sa vrátili na víťaznú vlnu: Prvý domáci zápas a hneď výhra na nulu! VIDEO

Majstri sa prvýkrát v sezóne predstavili na domácej palubovke a hneď svojich fanúšikov potešili výhrou na nulu. Naladili sa tak po nečakanej prehre s Košicami a súperovi nedali šancu. V tabuľke tak okupujú po troch dueloch zatiaľ druhé miesto.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti Prešova sa vrátili na víťaznú vlnu: Prvý domáci zápas a hneď výhra na nulu! VIDEO
Zdroj: TASR

Hráči potrebovali a chceli sa po prehre v Košiciach vrátiť na víťaznú vlnu. To sa im napokon aj náležite podarilo a súperovi zo Svidníka nedali najmenšiu šancu. Výhra 3:0 hovorí za všetko.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “Zámer, s ktorým sme do zápasu nastúpili sa nám podarilo realizovať. Chlapci dodržiavali taktické pokyny a donútili nátlakovou hrou na servise a bloku súpera k chybám. Do polovičky prvých dvoch setov bola hra celkom vyrovnaná, ale v záveroch setov sme mali jednoznačne navrch. V treťom sete sme si hneď na začiatku vytvorili mierny náskok a na ihrisko sa dostali postupne všetci striedajúci hráči, ktorí set dotiahli pohodlne do víťazného konca.”

Peter Tholt, tréner Svidníka: “Dostali sme sa pod tlak dobre hrajúceho súpera a v druhých poloviciach prvých dvoch setov sme urobili chyby a skúsený súper nám stále odskočil na pohodlný rozdiel.”

VK Mirad PU Prešov – VK Slávia Svidník 3:0 (16, 17, 18)

  • 72 min
  • rozhodovali: Servický a Porvazník
  • 350 divákov

Prešov: Halaj 3, Lux 16, Macko 13, Rajduga 4, Drobňák 7, Červeň 7, liberá T. Lampart a Pavlinský (Peleščák 1, Mikovčík 0, Digaňa 0). Tréner: Ľ. Šalata.

Svidník: Skasko 3, J. Hriňák 2, M. Mikula 10, Labik 4, Kuchárik 8, Goban 2, libero Vitko (Ščerba 4, Smolej 0, S. Soták 0, Lamanec 0, Majcher 0). Tréner: P. Tholt.

foto: ilustračné

Volejbalisti Prešova vyhrali nad Svidníkom: Sledujte zábery zo stretnutia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM