Ľubomír Hudačko Iné športy

Volejbalisti pokračujú vo víťaznom ťažení: Nováčikovi ligy z Prievidze nedali šancu vydýchnuť

Prešovčanom sa naďalej darí podľa predstáv a doposiaľ stratili len štyri sety. Siahajú tak v tabuľke na absolútny vrchol, pred nami má favorit z Myjavy lepšie skóre len o jeden set. Tentoraz si poradili bez jeho straty s Prievidzou, ktorá klesla na predposledné miesto.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti pokračujú vo víťaznom ťažení: Nováčikovi ligy z Prievidze nedali šancu vydýchnuť
Zdroj: Dnes24.sk

Od začiatku zápasu sa ukázala dominancia Prešovčanov vo všetkých herných činnostiach, hostia sa spoliehali hlavne na Venezuelčana Pinerou a v treťom sete zdramatizovali koncovku, ale nakoniec sa zo zaslúženého víťazstva tešili Prešovčania.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “Chceli sme sa presadiť našimi dobrými blokmi a zatlačiť súpera podaním, čo sa nám aj od začiatku darilo, udržiavali sme si stabilný náskok, hostia síce zabojovali v treťom sete, avšak napokon sa prejavila kvalita na našej strane," povedal.

Ivan Hiadlovský, tréner Prievidze: “Nezachytili sme úvod stretnutia, nedarila sa nám hra v poli, našim predstavám zodpovedal iba tretí set, ale nakoniec domáci zaslúžene vyhrali,” uviedol.

Zdroj: VK Mirad PU Prešov

foto: Viktor Zamborský

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM