Webnoviny - Rôzne

Vodiči pozor! Okolo Levoče s obmedzeniami

Počas Mariánskej púte 2012, ktorá sa uskutoční nadchádzajúci víkend v Levoči, musia vodiči prechádzajúci mestom počítať s dopravnými obmedzeniami. Pre tranzitnú nákladnú a autobusovú dopravu bude úplne uzatvorená cesta I/18 v úseku Spišský Štvrtok až

Pre tranzitnú nákladnú a autobusovú dopravu bude úplne uzatvorená cesta I/18 v úseku Spišský Štvrtok až Klčov v okrese Levoča.

Uzávierka cesty začne v sobotu 7. júla od 7:00 do nedele 8. júla do 16:00. Obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením a povedie cez mesto Spišská Nová Ves po cestách II. a III. triedy. Vjazd účastníkov „Mariánskej púte“ do mesta Levoča bude bez obmedzenia, informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dopravné obmedzenia čakajú motoristov aj v samotnom meste Levoča. V dňoch 7. a 8. júla bude platiť osobitný dopravný režim na Sadovej ulici, Ulici športovcov a v historickom centre mesta. Vjazd a parkovanie osobných motorových vozidiel bude povolené na všetkých miestnych komunikáciách v meste Levoča s výnimkou Námestia Majstra Pavla, Košickej ulice, Sadovej ulice a Ulice športovcov. Vjazd na Mariánsku horu bude povolený len na základe osobitného povolenia, ktoré vydáva Rímskokatolícky farský úrad v Levoči.

Zásobovanie, dovoz a odvoz tovaru pre príležitostný trh, ako aj zásobovanie miestnych prevádzok bude povolené len vozidlám označeným povolením pre služby a zásobovanie, ktoré vydáva Mestský úrad Levoča. Počas platnosti osobitného dopravného režimu 7. a 8. júla bude v Levoči zrušená mestská hromadná doprava. Zrušená bude aj zastávka autobusov pri poliklinike. Autobusy účastníkov púte budú môcť parkovať na Kežmarskej ceste v jednom jazdnom pruhu. Osobné motorové vozidlá môžu parkovať na ostatných mestských komunikáciách, informoval Karol Pisoň z Mestského úradu v Levoči.

presov24/webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM