Ľubomír Hudačko Krimi

Vodič (†60) z Prešova neprežil otrasnú tragédiu: Auto po náraze explodovalo a začalo horieť!

Hrozivú nehodu neprežil vodič (†60) z Prešova. Osudným mu bola zrážka s vozidlom, ktoré sa podľa polície dostalo do protismeru. Po nej auto Prešovčana explodovalo a začalo horieť.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (†60) z Prešova neprežil otrasnú tragédiu: Auto po náraze explodovalo a začalo horieť!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vodič (40) osobného motorového vozidla VW Golf z Partizánskeho, podľa polície spôsobil včera večer krátko pred 21.00 hodinou, na rýchlostnej cestne R1 v smere od Trnavy na Nitru dopravnú nehodu. Pri poslednom výjazde na diaľnicu sa pravdepodobne napojil opačne, čím sa dostal do protismeru.

„Následkom toho došlo v 33. kilometri k zrážke s osobným motorovým vozidlom Peugeot 307, ktoré bolo odhodené do stredového deliaceho zvodidla. Jeho vodič (29) a spolujazdkyňa (26) sa pri nehode nezranili. Vodič jazdiaci v protismere, však v jazde pokračoval ďalej a následne narazil do osobného motorového vozidla Opel Astra, ktoré riadil vodič (†60) z Prešova. Ihneď po náraze vozidlo explodovalo a začalo horieť. Vo vozidle bola aj spolujazdkyňa (60) z Levíc, ktorá bola s ťažkým i zraneniami prevezená do nemocnice,“ povedala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Obaja vodiči podľa nej po náraze utrpeli zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahli. Prípadné požitie alkoholu, u nebohých vodičov bude zisťované pri pitve. Na vozidlách bola vyčíslená škoda približne na takmer 10 000 eur. K vyšetrovaniu bol pribratý aj znalec z odboru dopravy. „Podľa kamerových záznamov, ktorá polícia prezrela sa vodič stretal s niekoľkými vozidlami. Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví,“ doplnila Bruchterová.

Nehoda Prešovčana
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM