Krimi

Vodič (22) v Prešove narazil do jedného zaparkovaného auta a potom do ďalšieho: Toľkoto nafúkal!

Mladík (22) bol povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove obvinený z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (22) v Prešove narazil do jedného zaparkovaného auta a potom do ďalšieho: Toľkoto nafúkal!
Zdroj: TASR

„Včera popoludní viedol ako vodič osobné motorové vozidlo zn. Ford po Ul. 17. Novembra. Vodič sa počas jazdy nevenoval plne vedeniu vozidla, sledovaniu situácie v cestnej premávke, následkom čoho narazil svojím autom do iného vozidla zn. Opel Corsa (to bolo zaparkované na krajnici) a potom do ďalšieho vozidla zn. Mazda CX7 (aj toto vozidlo bolo riadne zaparkované),“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Tá dodala, že policajná hliadka vodiča podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok bol pozitívny a to 0,83 mg/l (miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu), čo predstavuje 1,73 promile. „Opakovaná dychová skúška dosiahla hodnotu až 0,88 mg/l (1,83 promile). Mladíkovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ povedala Ligdayová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM