Ľubomír Hudačko Kultúra

Víkendovanie v Prešove? Niekoľko tipov, kam vyraziť v meste za relaxom

Ak stále hľadáte, kde by ste trávili nadchádzajúci víkendový čas, nemusíte cestovať mimo mesta. Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Prešove. Cez víkend sa môžete tešiť na tieto udalosti.

Ilustračný obrázok k článku Víkendovanie v Prešove? Niekoľko tipov, kam vyraziť v meste za relaxom
Zdroj: TASR

Sobota 8.11.

Punk folk

Peter Janu, Edo Klena, Odtiaľ potiaľ. Títo interpreti sa na vás tešia v Bizarre clube na Prostějovskej od 19:30.

The Search a Slight Lie

Čo tak trošku prešovského metalu? Už túto sobotu 8.11. od 20.00 v Jungle pu­be!

Medzinárodný festival duchovných piesní II.

Na festivalovom koncerte, ktorý sa uskutoční v sobotu 8. novembra od 14.00 h, vystúpia Gréckokatolícky katedrálny zbor sv. Jána Krstiteľa Prešov, gréckokatolícky katedrálny zbor Chrysostomos z Bratislavy, Zbor sv. Cyrila a Metoda pri Katedrálnom chráme Narodenia presvätej Bohorodičky v Košiciach, katedrálny zbor Kyrillomethodeon Bratislava, Zbor sv. Romana Sladkopevca Prešov. Predstavia sa aj hostia zo zahraničia – spevácky zbor Gaudeamus Brno z Česka a Zbor sv. Damiána pri gréckokatolíckom kňazskom seminári v Nyiregyháze v Maďarsku.

Slovak Pink Floyd

V narodeninovej atmosfére odohrá svoj skvelý večer skupina 1st Slovak Pink Floyd Revival. Koncert sa uskutoční 8.11.2014 v sobotu o 21:00 hod v Drinkin bare na Okružnej ulici. Vstupné sú 2 eurá.

Nedeľa 9.11.

Pokrvní bratia

Osud, ktorý zasiahol do života rozdelených dvojčiat Mickeyho a Eddieho, sa s nimi zvláštne pohráva a skúša ich. Jeden žije v chudobe, druhý v bohatstve. Obaja milujú rovnakú ženu, obaja zomierajú pre lásku. V nedeľu v DJZ od 16.00.

Medzinárodný festival duchovných piesní III.

V záverečný deň festivalu v nedeľu 9. novembra sa v Katedrálnom chráme sv. Jána Krstiteľa v Prešove uskutoční sv. liturgia o 8.00 a o 10.00. Počas prvej bude účinkovať zbor Hlahol z Prešova a o 10.00 vystúpi chrámový zbor Chrysostomos z Bratislavy.

Sen jedného duba

Pre najmenších je od prešovského Babadla pripravená rozprávka Sen jedného duba. V nedeľu od 16.00 sa naň môžete tešiť v kultúrnom dome na Solivare.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM