Ľubomír Hudačko Kultúra

Víkend je v plnom prúde, kultúra vyzýva vyraziť do ulíc: Prehľad programu v Prešove a okolí láka!

Ak stále hľadáte, kde by ste trávili nadchádzajúci víkendový čas, nemusíte cestovať mimo mesta. Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Prešove. Pozrite si prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je v plnom prúde, kultúra vyzýva vyraziť do ulíc: Prehľad programu v Prešove a okolí láka!
Zdroj: Dnes24.sk

Sobota 6.9.2014

DOD Šariš 2014

Opäť sa otvárajú brány Pivovaru Šariš, čaká na vás bohatý kultúrny program. Vystúpia kapely IMT Smile, Drišľak či Katka Knechtová. Doprava prešovskej MHD na číslach 16 a 17 je bezplatná!

Hero race

Čaká na vás prekážkový beh, ktorý môže absolvovať každý, kto dovŕšil 18 rokov. Pôjde o súhrn prekážok, ktoré musia všetci absolvovať bez možnosti opravnej skúšky. Otestujte svoje sily na Delni už túto v sobotu!

Longital a Katka Koščová

V prešovskej Christianii sa od 20.30 môžete tešiť na Longital a Katku Koščovú. Vstupné je 5 eur.

Teľov fest

Medzi Solivarom a Švábmi v časti Teľov pokračuje dvojdňový Teľov fest 2014! Tešia sa na vás kapely ako Divoka69, System Error, Deformacia, či Skadzy Stadzy.

Nedeľa 7.9.2014:

Šarišské hradné hry

Okrem vystúpení šermiarov, sokoliarov, dobovej hudby a tanečníkov, divadelných predstavení v dobových kostýmoch a originálnych stredovekých atrakcií (drevený kolotoč, strašidelná bašta, stredoveký salón krásy a pod.) bude súčasťou programu súboj obcí bývalej Šarišskej župy, ktorej sídlo bolo kedysi na Šarišskom hrade.

foto: DOD Šariš

Hero race na Delni: Alebo radšej DOD Šariš?
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM