Milan Jusko Rôzne

Víkend, čo stojí za to: Jarmok a Skrúcaný ako zlatý klinec

V Bardejovských kúpeľoch, v areáli kúpeľnej dvorany, sa v sobotu a v nedeľu 14. a 15. júla, každý deň od 14.00 do 22.00 hod., budú konať 9. Bardejovské Kúpeľné dni. Pripravený je bohatý kultúrny program so známymi umelcami. Zlatým klincom je vystúpen

,,Kúpeľné dni organizujeme raz ročne. Sú spojené s tradičným jarmokom remesiel. Súčasťou podujatia je bohatý kultúrny program a množstvo atrakcií a súťaží pre deti i dospelých. Podujatie už má svoju tradíciu a je mimoriadne obľúbene aj u širokej verejnosti. Každoročne ho navštívi niekoľko tisíc ľudí zo širokého okolia“, vraví ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov Tamara Šatanková.

[blockquote]Do Bardejova sa už tradične chodí aj za kultúrou a počas leta sa tu takmer neustále konajú všakovaké akcie. V tomto roku to bude ešte v auguste Alžbetínsky deň na počesť cisárovnej Sissi a tradičné výstavy kvetov. Na jeseň návštevníkov poteší premiérové Vinobranie, na ktorom sa predstavia predovšetkým vinári z Tokajskej oblasti. [/blockquote] V súčasnosti tu prebieha 58. ročník Medzinárodného hudobného leta, ktoré potrvá až do 30. augusta 2012 a aj mimoriadne obľúbené pravidelné kolonádne koncerty klasickej hudby. Tie sa konajú denne, okrem pondelka, od 11:00 do 12:00 a od 16:30 do 18:00 hod. Sezóna kolonádnych koncertov potrvá do 2. septembra 2012. Okrem toho, Bardejovské kúpele ponúkajú každodenne tanečné zábavy na troch miestach a to so živou muzikou.

Pozrite si foto z minulého ročníka.

presov24

kupelne_dni
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM