Rôzne

Viete, ako bude vyzerať? VIZUALIZÁCIE komunitného centra na Šváboch v Prešove

Základný kameň bol požehnaný, areál oplotili a postupne tu vznikne komunitné centrum. Stane sa tak na sídlisku Šváby v Prešove a známe sú aj vizualizácie.

Ilustračný obrázok k článku Viete, ako bude vyzerať? VIZUALIZÁCIE komunitného centra na Šváboch v Prešove
3
Galéria

Spoločenstvo Marana Tha je katolícke spoločenstvo detí, mládeže a dospelých a v súčasnosti vykonáva väčšinu svojich akcií v priestoroch Komunitno–pastoračného centra sv. Jána Pavla II. na sídlisku Šváby.

M-Aréna

Potrebám spoločenstva už tento priestor pomaly nestačí a tak dôjde k vybudovaniu špeciálneho priestoru pre aktivity a ďalší rozvoj spoločenstva. Volať sa bude M-Aréna a už prebehlo aj požehnanie jej základného kameňa. Líder spoločenstva Marana Tha Peter Štupák k tejto novinke prezradil aj podrobnosti.

„Dlho sme rozmýšľali nad tým či sa pustiť do tohto diela, alebo nie. Keď sa schádzame všetci členovia spoločenstva, čo je okolo 400 členov, komunitno-pastoračné centrum na tieto počty nie je stavané,“ uviedol počas slávnosti.

Požehnanie základného kameňa

Podľa jeho slov v Prešove ani nie je miesto, ktoré by bolo schopné prijať všetkých účastníkov na večery chvál, koncerty, semináre, modlitby uzdravenia, prípadne iné duchovné akcie.

„Myslím si, že práve táto budova nám kapacitne i duchovne môže veľmi pomôcť, takže verím, že bude veľkým požehnaním,“ dodal. Základný kameň polyfunkčnej haly požehnal košický arcibiskup-metropolita Mons. Bernard Bober.

Nuž a ako spomínaná aréna vlastne bude vyzerať, tak to si už pozrite v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Vybudujú ju na sídlisku Šváby: VIZUALIZÁCIE M-Arény v Prešove
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM