Ľubomír Hudačko Futbal

VIDEO: Prešovčania predviedli nevídanú kuriozitu. 3 brvná za 52 sekúnd počas zápasu!

To, čoho boli svedkami diváci počas zápasu prešovského Tatrana v dueli proti Rimavskej Sobote nemá obdoby len tak na pohľadanie. Za stavu 2:1 v druhom polčase ešte domáci chceli zvýrazniť náskok a mali k tomu jedinečné príležitosti hneď traja hráči. Lenže všetci za sebou počas minúty trafili brvno!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Prešovčania predviedli nevídanú kuriozitu. 3 brvná za 52 sekúnd počas zápasu!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Zelenobieli v dôležitom súboji s Rimavskou Sobotou potrebovali zaknihovať tri body, no za stavu 2:1 ešte stále o ničom nebolo rozhodnuté.

V druhom dejstve k navýšeniu skóre bola k tomu veľmi blízko počas jedinej minúty hneď trojica domácich, ale každý z nich namieril svoj zásah iba do brvna! Diváci sa nestačili čudovať, trikrát nastrelená horná konštrukcia za sebou sa len tak nevidí. Hostia tak mali dávku štastia a udržali stále nádejné skóre. Lenže v závere napriahol z priameho kopu do vinkľa Miroslav Poliaček a upravil na 3:1. Štvrtý gól prišiel po kontre na samom konci, autorom bol Dávid Leško.

Prešov si teda upevnil piate miesto v tabuľke, pričom do nadstavby k mužstvám so skupiny Západ postupuje tímov šesť. Kuriozita v Prešove ale iste ešte bude itý čas na pretrase a možno sa dostane aj do silvestrovských hitparád. Veď trikrát nastrelené brvno za 52 sekúnd sa len tak nevidí :-) Presvedčte sa sami o kuriozite vo videogalérii a to konkrétne od 2. minúty videa.

foto: ilustračné

Tatran Prešov s nevídanou kuriozitou: Počas minúty trikrát trafil brvno!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM